Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • Cordani Benji Toffee mocka EU38 US 7.5 -8M NEW,
  • tweet
HALSTON ny grå mocka Court Court Court -skor Bnweb Storlek 37.5 Uk 4.5 Wedge klackar  kvalitetsprodukt

Delningar

Marck by marck jacobs sandal,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

Diesel Yumu kvinnor Sandaler,D'acquasparta gympaskor ledig kvinna Vasari Art.170,ETIKETT PÅ FRYE BLEKT HANNES BOOT KVANS storLEK 8.5,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

STEVEN AV STEVEN MADE kvinnor'Veta 'bspringaaa läder Knee höga stövlar Sz 8.5,Windsor Smith P19g skor för kvinnor med kil Corey Bianco,Den norra sidan kvinnor Thermoball Roll Down Botslips II Sz 5,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

Konverse skor Chuck Taylor All Star läder Hi Top vit 549705C 7.5 6 9 10,Doctor Pinup Couture SECRET -15 Sexy Heel Platform Mary Jane Pump med Trim,

RIVIERAS Sultan Des Plages 30 65533; [räd] 6553333; ljus Beige mocka Esfarilles skor,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

Mezzetinte skor svart kvinna naturligt läder 17441 okapr -ne,ADIDAS KVINNA SPORTS skor RUNNING skor CODE BZ0631 ­BZ0629 TUBULAR DAW,Adidas skor kvinna azzurro naturligt läder, b37983 tyg,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

Aldrig använt sungarkor.herr storlek 10 poler inkluderad.ny,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

Anya Hindmarsch T -Bar Apex Pump Sandaler Mules Flats skor Slippers 40,Ted Baker JAZIMN Jacquard Court sko klackstorlek 8 UK 8 Eu41 Ny gul gul,Ny balans 696 V1 springaning skor kvinnor Storlek 9 grå mocka läder,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

Jordanien 4 {65533; 5533;; Singles Day roach 65533;65533; kvinnor skor Storlek 8.5 (ny MED BOX),Ara Havanna 192 U9 1227229, Ciapate kvinnor, Beige (Taupe, Titan 75), 38 EU,

Emerson Weatherove Nappa Mules,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

Naturliga Rapphia and Leater Slippers,

Delningar

Diane von Furstenberg [”65533;”, 65533; Gwendolyn 65533; [rough] rough 6553333; mocka Pump Sz 10 US 40 EU 350 NWOB, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.