Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • Christian Louboutin Baila Glitter Spike Ankle Strap Pump - Pourdre Bronze - 38.5,
  • tweet
Jordresursernas Jordresursernas Jordresursernas förvaltning p19f kvinnor 160 stövlar nervväv  är diskonterad

Delningar

4p samoa befordringaa hispanitas sandaler säljer velour ångor,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

STELLA MCCARTNEY KVINNOR UTbilDARE skor ny VITT 9DB,Kreativa fritidsskor Terni Casual Dress herr skor,NWOT män FRAMTAR FRAMTID 65533;S Nike Shox Gravity Storlek 10,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

NEW Nike sällsynt AF1 Limited Edition skor 10.5,Frances Valentine kvinnor Sandals med Heel gul Storlek 7 US 38 EU,Walter Steiger 37 Sand Tessuto Solaris,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

Salomon X Ultra MID 2 GTX Lady,Gola för J. Crew Coaster högklassiga gympaskor i Polka Dot SZ 6 U. S. Medium,

Tv345 kvinnor Sandals CASDEI 35 kvinnor vit,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

kvinnor REBECCA MINKOFF svart mocka perforerade kil booslipss sz.6 M 295,AUTHENTISK ny balans WL574SLY,Rocco P kvinnor Sandaler 3031MM blå läder Mules Brade Flat NP 295 ny,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

Corso Como Woherrar Bspringaaae Flat Sandal,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

Giuseppe Zanotti Coline Patent läder Glitter Ankle -Strap Sandals Storlek 40.5,skor Grafia kvinna svart Naturlig Läder W 0322 Anap -NE,Nike Air Max Goa VI GTX Sz 8 311929 -008 Hiking All -Trac Hi blast Sällsynta Ny,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

B653 Roberto Botticelli skor grön läder kvinnor Pump EU 35,eu 36,NIKE SPRINT SISTER II PREMIUM KVINNOR skor vit 314448 -101 storLEK 10 ny,

Loeffler Randall Mules Sandals storlek 36,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

Teva Elzada Lea Supportive gående Sandals (Port),

Delningar

HOGAN KVINNORS skor SUEDE TbilDARE skor ny H365 GREE CB0, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.