Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • Supra Jagati herr Olive Textile och mocka mode Trainers,
  • tweet
Liu jo skor skor skor kvinna sandaler High gul Natural läder s19067p029100529  billigare priser

Delningar

CHRISTIAN LOUBOUTIN PURPE SUEDE PLATTFORM SANDALS Storlek 36,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

Mode sommar Glitter Diamante Gladiator Sandaler Roman Thong Sandals,kvinnor Open Toe High Slim klackar Rhinestones Sandaler Cow läder Back Zip skor,FILIPPA modeLLER KVINNOR SUEDE UTbilDARE SNATTAR ny MONAKO VITT CCF,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

Nike Air Max Thea kvinnor Taupe grå Port springaning skor Storlek 11 599409 -203,HOGAN REBEL KVINNOR HÖGA TOP SUEDE UTbilARE skor R182 SVART 23C,HOGAN REBEL KVINNORS SHOKER HÖGA TOP LEATTbilARE skor R182 MID BL 7BC,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

L 'AMour DES PIEDS KVINNORS AMADOKUR KOMFY LIGHTWEght SANDAL,Ranger Hanni, Dynamic Sole, Sila Memphis, Skin Taupe, bred H 44801 -211 -,

Sam Edelman Utah stövlar,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

Bs727 mbt skor, svart läder, damsandaler, velcro, sommarläder,CHRISTIANS DIOR INITIAIL WOODEN LEOPARD PLATFLORM HEELS STRATPPY SANDALS Storlek 35,FILIPPA modeLLER KVINNOR SUEDE UTbilDARE SNATTAR ny MONAKO VITT 6D2,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

Asiater kvinnors löparskor gel é kvant360 stickar vit snösilver storlek 8.5 oss,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

Skopollinier kvinnor svart läder, pu ta15013g04 -00e,Inspiration för kvinnor med spetsspetsspetsig spetsspetsig häl Sandals Bow läder Sandals,Mori Made in ITALIEN POINTY PUMPS skor Python läder Decolte vit vit 41,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

Christian Louboutin Lady Sling 100 Slingback in Jazz Calf.Sz 40.5 NIB,TRADEMARK Leopard Skriv ut VE Mönster bspringaaa Beige läder Block Heel Mul 38 8,

NIKE SB ZOOM DUNK LOw PRO \854866 -444 BINARY blå VITE FORBES,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

Hugo Boss Storlek 9.5 US 40 Euro'duk Sandal 'Italienska mocka Linen klackar 625,

Delningar

ny Cole Haan Air Knee höga stövlar läder bspringaaa kvinnor Storlek 10 B, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.