Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • Storlek 34 -47 skor Platform Stiletto vit High,
  • tweet
kvinnor skor Marte Roberto Festa Beige Slingback Pumpar SS 2019 2019 2019  njuter av din shopping

Delningar

ISHIKAWA kvinnor skor Vitt läder Down 1494 Skor gul ormbroderi,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

CLARA BOW POETIC LICENS MOD BRAGE HELLER I BLAND,Gjorda i Italien, kvinnor, skor skor med klackar, eleganta textilier 10 cm 82916 Mode 1,Chloe silver Metallic Ankle Strap Pumpar Storlek 36,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

Blowfish Goya kvinnor Sandals utomhus Footwear Flip Flops, 350 Brian Atträ Ferguson skor Platform Pumpar Metallic Snake sz 9.5 ny,kvinnor Super High klackar 18 Klubwear Dance stövlar Pointed Mid Calf balettstövlar,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

BELLE SIGERSON MORISON PUMPS storA 7.5 Ny och autentisk,Kvinnors skor MBT 5 5,5 (EU 36) gympaskor grå textildynamik AB390 -36,

Mezcalero, Storlek 40, Ankle stövlar, Cowboy stövlar, Handmade, Western, SQUARE DANCE, Mexiko,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

Över knästövlarna, höga stövlar, av mjuka surrningar, storlek 8,Plattform klackar Storlek 9 (fri sjöfart),WMNS Air Force 1'07 SE SZ 8.5 vit Gym röd AA0287 -101,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

BOEMOS skor 064463 Grå 35,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

Adidas -Terrex Swift R GTX W -skor utomhus -Artikel bb4636,Ny tory Burch Sandaler Storlek 7 (Spicy orange),Lanvins skor, sommarskor, sandaler.,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

kvinnor skor Liu Jo Karlie 14 Calf vit läder vit,Keen kvinnor Fremont Zip vattentät Winter Snow stövlar Storlek 9 USA, ny,

Isola kvinnor Genesis läder Open Toe Casual Strappy, Anthracite, Storlek 10.0 US ,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

Felaktigt val Abigail s trödje part Röd fruktdesign storlek EU 42 Ny i ask,

Delningar

Sexiga kvinnor öppnar vristen, skinnsandaler och skor med klackar., förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.