Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • CAVALLINI Män's Lace -Up Flats svart 9,
  • tweet
Noterade Woherrar Woherrar Woherrar Tualamne Winterboot  billiga märkesvaror

Delningar

Nio Sju äkta läderskor med spetsig tå för kvinnor, enkla handgjorda fina skor.,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

ARA kvinnor Andrea Slip -on Loafer,Modello Kytulo - Handgjord italiensk läder herr färgblå mode skor Casual skor - Cowhide Smooth läder - Lace -Up,Tränare för skor av höga skor för kvinnor skor tillfälliga tröstskor vackra hjortskor,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

Fsj kvinnor 's Leisure toes Low talon and cheville sandales confortable sommar skor,Btrada Woherrar mode skor duk Slip On Keep Warm Splice Waking skor,Adidas Ace 17.1 läder FG herr Fast Ground Soccer stövlar Cleats,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

Dockers Män Steele Oxford,T -JULY kvinnor Sock stövlar Mid Calf stövlar Crystal Heel Bling Damers skor Pump Stretch stövlar Wineglass Heel skor,

Skechers Män's Work Reliexad fit Soft Stride Grinnel Comp, svart - 9 4E US,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

AdeeSu kvinnor Chunky klackar Row -on Round -Toe mocka stövlar,Mode WJLLZYQ i England Vintage Woherrar skor bilved with Round Head Thick Oxford skor,Caprice - 92521 -925242121019,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

Rockport Woherrar Truflex W Slip on skor,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

Manitu Home kvinnor Hauskor svart, 340174 -1,Giorgio Rea män Classic skor Elegant röd Slipper Mocasins Handgjorda skor i Italien Genuine Calfskin Real läder Oxfords Richelieu Brogue Gentlemän,Camper Mans 18222 -018 Oxford,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

Franco Sarto kvinnor Francesca Heeled Sandal,Pleaser Woherrar Adore -3000 B M Ovan -Knee Boot,

Vlado Footwear Woherrar Nova Knight Low Top skor,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

Antelope Woherrar 377 läder Hi Counter,

Delningar

Skechers Män's Burst 52114 -char Tågare, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.