Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • Domänico Vaccina kvinnor Stiletto Heel Peep Toe Sandals bspringaaa mocka Storlek 38.5,
  • tweet
96611 Flip Flop TOD's läder gummiskor Sandal kvinna skor skor skor  spara 50% -75% rabatt

Delningar

Onitsuka Tiger kvinnor LIMBER 66 PRESTIGE OT6000 vit 65533;;silver MADE I JAPAN F S,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

Mörkbspringaaaa Lucky Brand moto stövlarStorlek 7,nyA Reed Krakoff läder Oxford pumpar fotkängor (sz 5.5),Christian Louboutin, anta 160 mocka, storlek 37,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

VICTORIA WIECK BLAND HILLS BLAND POINT TOE ANKLE BOOT RHINESTONES 6.5M NIB,U -Lite kvinnor Fall Winter Classic Comfortable mocka läder Chelsea Ankle...,Kenneth Cole Reaction desertre sun manns spets boot upp i röd storlek 13,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

Adidas av Stella Mcbiltney skor skor skor kvinnor ny ultra b 141,Pikolinos kvinnor Sandals vit combi (bspringaaa) 655 -0732C1 Nata,

Autentic Lanvin Pony Hair Leopard Print Sneeaker 39,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

kvinnor Party Slingback Open Toe Pumpar Wedge klackar Sandals Sekiner Tassels Shiny,Marc Fisher Thora Over -the -Knee Pecen bspringaaa stövlar Stretchy Back,Nike Air Max 270 SE springaning skor, AR0499 004, vit Wolf grå Camo, Sz 7.5,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

Försäljning av Melissa Cosmic Sandal III Sandaler svarta sköldpadda,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

NIKE KVINNORS SHOX NZ HYPER NEON orange 580574 -800 SZ US9.5 UK7 EXTREMIN RARE,Waldl ufer Helke, Dynamic -Sohle, Nubukled Stone silver vit, brödd H 5530,Kvinnoskor, Alaia, blåsh, Stiletto Sandal,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

Bspringaaaello KUCINELLI kvinnor läder Sandals Pump High klackar skor EUR 41 UK 7.5,Moda I Pelle Delila Nude läder -klackar Kvinnor Storlek Euro 40,

Skoskyddskvinnan hoppade över lacken, Naturlig läder 12050347 -ta,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

nyA 495 MERCEDES CASTILLO MANACOR guld GLADIATOR ANKLE WRAP SANDAL 10.5 40.5,

Delningar

5234 dekolt product products products products production, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.