Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • El Naturalista - Rice Field,
  • tweet
Fila herrar herrar herrar Benefactor Classic Lace -Up  online outlet försäljning

Delningar

Tamaris Milena Handväska, kvinnor Amnest5533;65533;s Top Handle väska,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

Propet Woherrar Delaney Strap Ankle Boot, svart mocka, 6 Medium US,Btrada kvinnor Wedges Crystal Flip Flops utomhus Slippers Casual Platform Soft Comfortable strand Sandals,Kat Holton SB Säkerhetsstövlar svart storlek 11,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

Nine West kvinnor Ostina Patent Dress Sandal,Nattklubb Pointed läder skor s stor Storlek skor Leisure Retro Resistent Tonåringaaar Brudgummän Best Man skor,Jushee kvinnor Juabout Mid -Heel Ankle lace -up läder stövlar,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

Balamasa kvinnor Sandaler Peep -Toe No -Closure Ankle -Wrap High -Heel Uretane Sandals ASL04582,Georgia GB00102 Mid Calf Boot,

Metal Cross för kvinnor med öppen tå Sandaler Vattensäker plattform Tjock med Bow hög klack s Mode Catwalk skor (Heel Height 12cm),

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

Gräva hundben Män's Genuine läder Oxfords Lace Up skor,skortup Söt Boxer Skriv ut männens lediga skor vita,Nike - zoom KD10,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

La rödoute Clarks kvinnor Natala Rio läder Loafers,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

Lotto Man's Leggenda Autograf vit and blå Net och läder skor,skor Man skor blå 6.5 Storbritannien,FINDDU sommar Sandals Man läder klassisk Roman Slipper utomhus Sneeaker strand Rubber Water Treking Sandals, 310 -svart,7,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

Reebok herr Yourlex Train 8.0 LMT skor,Män sommar Sandals No -Slip Comfortable Andable Flip Flops,

Män 65533.s skor 65533.65533.65533; Springaa Fall High -top Basketball skor skor skor skor skor skor skor skor skor skort65533;65533;65533;Kärleksskor,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

Kenneth Cole ny York Woherrar Kam Lace -Up Sneeaker,

Delningar

Bar III kvinnor Victor Fabric Open Toe Casual Slide Sandals, Navy, Storlek 5.5, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.