Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • La Authing233;ntica män brochy 8217s;s skor L,
  • tweet
Gabor Kvinnors mänorca Moderna toppcut biker stövlar stövlar stövlar  stor rea

Delningar

YDN kvinnor Round Toe Block Ankle stövlar Low Heel Booslipss Faux mocka Side Zips skor,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

Sportsskor bär läderkläder springada Huvudets Färg Liknande Tillfälliga skor -svart -39,A &N Ladies Chunky klackar Studded Rhinestones Metal Buckles Mule Imitated läder stövlar,En klassisk Martin Boot kvinnor Round Toe Lace Up Läther Ankle High Combat Boot Flats utomhus Hiking skor Plus Storlek,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

Dröm i gröna drödtningar Män Bspringaaaa sandaler,Springaa Step Woherrar Tehoto Booslips,Partihandel 50 pc parti Bulk Indian Vintage Hand väska Traditional Bridal Clutch Beaded Shoulder väska potli Pouch Hand väska handväskas kvinnor handväska av Craft Place -69,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

Kenneth Cole ny York herr Change It Up Oxford,Grinder Arizona Lo svart Burgundy Cowboy Western läder Knee High Biker stövlar,

Hkm Damer herr Flex Country Zip Vattenfri Standard läder Horse Riding stövlar,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

Cotswold kvinnor Barringaaton Slip on Loafer skor Pewter Storlek UK 6.5 EU 40,Pleaser Woherrar Xtreme -801LN Platform Sandal,Lacoste Sevrin Mid 416 1 CAM Khaki,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

Dr Comfort Män Wing Chestnut Diabetiska Klädskor,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

Booslipss, Round Head Flat Lace -up Chelsea stövlar Ladies Fall Winter Scrub Retro Mode Knight stövlar (Färg E, Storlek, 43),Winter kvinnor Mid Calf Snow stövlar Varma Låga Heel Kvinna Lace Up Furingaa Round Toe Riding Boot skor,Pleaser Woherrar Adore 3063 Dress skor,svart Stretch Patent svart,11 M USA,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

Frye herrar Country Chukka Boot,Kenneth Cole ny York kvinnor Kam Low Profile Mode Sneeaker läder Mode skor,

Cycleur de Luxe herrar Querido Dark bspringaaa 42 M,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

Seychelles kvinnor 's Landscape Pump,

Delningar

Grön (Desert Moss Gum Medium 301) Nike herrar Sf Air Force 1 Gymnastiska skor, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.