Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • Asics Gel - Kayano 25 Lite FlyteFoam kvinnor Cushion springaning skor springaning skor springaning skor,
  • tweet
Vagnar Caballero läder (Storlek 10) BRAND ny ny ny  på billigt

Delningar

Tamaris skor Grå äkta Nubuck Läther stövlar varm Lining Modern stil,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

Ranger Ankle Boot ny Storlek 7 41 H i Bordeaux, mocka och Patent läder intarsia,Adidas B75880 Kvinnor Ultra boost 19 W springaning skor vita grå skor,Sexiga Sandals Marylin Feathers Heel 7,5 från 35 till 44 Vit Sabot skor Glamour,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

EXTREME VITT PLATTFORM skor SZ 7.5 -8M,NWT JEFFREY CAMPBELL storA MONTER SVARTA kortA BOOTTER 6.5M,kvinnor Winter stövlar Storlek 8, RJ's Fuzzie,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

ny AMAZING SAMMANFATTNING JA VI VIKE BOHO BOHO BOTS storA 7 DRAGONFLY DREAM CATCHER,Bionaturera ochre sandaler med minnesskum för kvinnor, tillverkade i ita,

Sexiga röd klackar Sandaler 23 från 35 till 37 Plattform Glamour Club,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

ny Top End Blane kvinnor skor Sandals Heeled,Naturalizer kvinnor gråson läder Open Toe Formal, Alabaster, Storlek 10.0 8xAC,Född stövlar Storlek 8.5 Tan läder RARE,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

695 CHRISTIAN LOUBOUTIN Beige läder Decoplette Pumpar SZ 40 ny,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

kvinnor Platform Lace up Bowknop Block klackar Ankle stövlar Sweet Lolita Gothic Y889,WMNS NIKE AIR MAX 2011 iD SVART -PURPL -gul SZ 10.5,NlKE AIR ZOOM PEGASUS 34 WOLF GREE VITT RACER blå 880555 007 storLEK 14 BRAND ny,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

JCrew 298 blå mocka & Patent läder T -Strap Pumpar Sz 9 2,Tory Burch Annabelle Bow Slide Sandal Storlek 7 blåsh mocka MSRP 258,

Marni, platta sandaler av läder 37 (4UK) -tillverkade i Italien,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

trifoglio läder sandaler brons ferragamo t. us 9 b EU 39,5 etat neuf ,

Delningar

DR. SCHOLL KVINNORS FLYP MED WEGG HEEL GLAM SS 2 guld, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.