Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • GUESS kvinnor Tyson 2 Läder Open Toe Special Occuankle Strap Sandaler,
  • tweet
El Naturalista kvinnor kvinnor kvinnor Yggdrasil N51 Slipper  snabb frakt till dig

Delningar

Vit Coll Royal Primal R Reebok herrar Royal Bb450 Hi2,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

Ecco Woherrar Abelone Buckle Boot bspringaaa,Cole Haan Madison Grand Wingpipt Oxford.,Adidas AdiZero Prime LTD herr springaning skor skor,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

läder Casual skor Mode Low to Help Casual Mans skor små svart skor Wild Mans skor for Mans,ITALIEN skormakers kvinnor Titta,Diadora herr Nj -303 Trama -m springaning skor,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

Sparrow Luxury Rhinestone High klackar 2018 Nya Sandaler Bohemia Dress Sandal Lady Performance Dancing skor bröllop Party Pumpar,blå bilved Broch Andbar Derby Business Casual skor Gentleman English blå bspringaaa Handgjort,

Adidas TS ljusswitch GIL herr Basketball skor,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

LOVDRAM herrar läder skor Retro Irregular Färg läder herrar skorzs ('Hand Make Craft Craft),herr Backline Mid Garland stövlar 2457201 9.5 Storbritannien Dark bspringaaa,La Sportiva Woherrar Synthesis Mid GTX Hiking skor,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

Omslag plus storlek 5 -12 ny Beige Genuine läder Dress Loafers herr skor,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

Kenneth Cole REACTION Mans nyckelanteckning,Manitu herrar -Schn FRAMTID 65533;65533; erer blå 641337 -5,bebis kvinnor 's sommar Trek väska,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

Svart (svart röd Fucsia) Diadora Unisex Vuxna Övervuxna 8217Springaa Low S3 SRC Säkerhetsskor,Mans stövlar Winter höga stövlar för att hjälpa Business stövlar Tjock Martin stövlar.,

Great läder Hollow England Business skor Andningsbara Lata People Drive Casual skor (färg gul bspringaaa, Storlek 37),

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

Svart -och -vit blomma.Galleri Omskuren Kanvas Art (11in.x 14in.),

Delningar

Peppeskor Modello Stanislao Handgjorda Italienska läder herr Färg på Bspringaaaa anklor Cowhide Smooth läder - Lace -Up, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.