Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • Ganter Giovanni G Sandal Stone Dark blå wassvelour - läder ny,
  • tweet
Kvinnor i Islo Open Toe Toe Toe skor Pumpar mocka Fuchsia -a733  noll vinst

Delningar

herr Skechers Flex Advance 2.0 The Haps Memory Foam skor (ModeskorAU),

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

Pleaser Xtreme - 801,herr Converse One Star OX Navy University guld vit 161633C,Adele Dezotti p18s kvinnosandaler med p070n plattform,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

ZIGI FLICKA BOOTER 7 Knee High Boot 7 TALL LEADER BOOTS 7 ZIGIGURL BOOTS 7 BROR,Skechers prestanda 54350 herr Go springa 400 springaning skor - Välj SZ Färg.,Sandgrens Clog Chukka stövlar,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

Chlo 65533;, 65533; 900 vit Pebble läder Peep Toe Platform Pumpar SZ 39.59,Manolo Blahnik silver läder Slingback Sandals SZ 38.5,

Kongrönera All Star Hi Studded Skulls INV Vita skor Optisk vit farkost,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

NIKE FRI RUN 2 DB DOERNBECHER storLEK FÖR USA S KVINNOR 8,KEEN kvinnor FRAMTAR FRAM5533;Winter stövlar blå orange Storlek 8.5 B25,Bona Fide ny balans Wr760SR kvinnor springaner (D),

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

ny JEAN MICHEL CAZABAT Two Tone läder Booslips High klackar Storlek EU 37.5 US 7 2,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

Donald J Pliner kvinnor Essie Open Toe Casual läder Knoechel Strap Sandals SC,Geox Reshira SAND.Strel Strada D kvinnor Sandals utomhus D9225B Navy blå,Franska Bulldog Print stövlar for kvinnor -Express Shipping,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

ADIDAS WORMES KLOODOAM PURY skor blå BLAKCK ICKE SKOTT 2019 BEST SELLER,Dr Martens Dguldthy sandaler skor skor djurhår UK 3 EU 36,

Sandaler för varma kvinnoskor Öppna tåihåliga Zip skor läder Roman,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

Kvinnor som utför arbete 65533;65533; Frye Melissa Stud Riding Back Zip Up stövlar Storlek 9.5 B,

Delningar

Antik Batik Lace Up kvinnor Sandaler blå 40 ny Pom Pom, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.