Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • CYBLING Kvinnors klassiska vinterskor med päls av kalv Linjära varma skor Vattentäta ytterskor av kalv,
  • tweet
Mtxc Woherrar Campione Campione Campione Cosplay Elika skor 1 a röd  bästa kvalitet

Delningar

Haflinger Kvinnliga Lori Sandaler,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

Pleaser kvinnor BEYOND -2000 B M Boot,Mann's Oxfords klassiska moderna springaaada Kaptoskor,Vandrande glidare i herrparken, stora sandalerSlipper med öppen tåLäder ÖvreEVA Plastic Non - Slip Sole (färg Mörkbspringaaa, Storlek 44eu),

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

STQ kvinnor gående skor Slip On skor Tillfällig Tränare,Kvinnors mode metall Zip Up Lägg till pälsstövlar Damer Chunky klackar skor Mid Calf stövlar Trendy Comfy Booslipss,LEAP Gear beautiful Textile Parts pointe skor sac - Polka Daisy hologram,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

Ny balans Kvinnors Wrl247sy,Sexiga gula Stiletto Pumpar Metal klackar 10cm High klackar för kvinnor,

Kamik kvinnor Boston2 Snow Boot,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

KOLHAPURI CHAPPAL Urspspringaaaglig designer R5533;Royal Look tan Fine Braids män Slipper Sandal,Winter kvinnor Chelsea Ankle Block High klackar stövlar Elastisk lägereldsgrillsula gående Hiking stövlar Trainer Storlek Comfortable Warm,Bullboxer män s livräddare,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

ASICS Gel - Like MänIndia Ink bilbon (H6K0L -5897) (8, Indien Ink bilbon),

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

ny Rock NR M.1473 S8 bspringaaa - stövlar, Comfort -ljus, Unisex,Mizuno springaning skor Sneeaker Wave kvinna Resolute 2 Celeste gul,Adidas Originals Iniki springaner I -5923 kvinnor skor skor,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

Sandales en robe vonia,AdeeSu kvinnor Nubuck Solid stövlar läder stövlar SXE04952,

Skechers Woherrar mode fit... Inte rädd för tillfälliga skor.,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

Adidas F50 AdiZero TRX FG Woherrar läder Cleat (9),

Delningar

Hysch puppies herrar Toby Venetian skor, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.