Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • Schutz S2027000110006 SCHUTZ kvinnor hebe Flat Sandal - Välj SZ Färg.,
  • tweet
PRADA Tan läder Thong Ankle Ankle Ankle Strap Flat Sandal Cone Studs guld Trim storlek 40  välkommen att beställa

Delningar

Kvinnor i lågan går på gympaskor för nöjes skull,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

Ny sz 8.5 38.5 Jimmy Choo guld Glitter Deema Platform Ankle Sandal skor,vit Rainbow UV Combat Lace Up Rave EDC Dance stövlar Demonia kvinnas Emily -350,Asics Gel -Lyte V Athletic Woherrar skor,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

Boot - Pick SZ Färg från Seychellerna.,kvinnor vagabond dioon skor svarta nubuck stövlar,kvinnor Sandal Open Toe Ankle Strap Super High Slim Hee Platform T Scene Show,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

MÖRDARE LEADES ROCKBIT GORE -TEX WACK TRALING HIstorIER FAMILJE skor UK 4 -9,Nike Air Force 1 820266 -017 Män 65533;65533; s Basketball Sneekers US Storlek 12,

Ny balans U220RD Röda extra skosnören,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

MORI GÖR I ITALIEN HÖGT HUVUDPUMPER skor skor läder gul gul 44,Janet och Janet 43801 Sandal CINT.Ankel,Söta röd Solid Flock stövlar,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

Tory Burch Melinda Slide Sandal Sz.8.5 Navy Veg läder AUTHENTIC ,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

YSL Opyum klackar storlek 7 37,Eileen Fisher James Strappy Sandal SZ 10,Nike Metcon 4 XD X vitboard kvinnor Storlek 7 Training Crossfit skor BV2052 112,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

Steve Madden Fantastisk 7 Taupe Beige Nude mocka Fabrik Över Knee stövlar Block Heel,Nike Benassi Bathing skor med Swarovski Elemänts Glitter Adileten ny,

skor mezzetinte kvinna Azzurro Natural läder 1813lam -ci,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

12cm silver Metal Heel 60cm Egen Crödch Show Burgundy höga stövlar Kvinnor,

Delningar

AJ283 DEIMILLE -skor grå blanka läderskor kvinnor pumpar EU 35,EU 35,5,EU 36,EU 37,E, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.