Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • Kvinnliga skor storlek 8,
  • tweet
kvinnor Nike Air Foamposite One Storlek 7.5 skor One Shine Shine Shine Dark Stucco AA3963 001  försäljning online spara 70%

Delningar

nyA MÅNADER Blondo Calais Low Boot - VattenBesteändig BLAK storLEK 8.5 FRAM35;12;,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

Versace mot FSX021E Gummi mot Logo vit Slider,Campare 21712 -032 peu cami,Ny kvinnor Pointy Toe Heel Över Knee höga stövlar Zipper,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

ny Sam Edelman Sz 7.5 M Hazel Pump Nude Pointy gulden bilamel Dress läder, nyA Brooks Transcend 3 kvinnor springaning skor (B) (617),Made in Luxus HEELS POINTY PUMPS skor läder Decolte gul 43,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

-4C6 BBG Max Azria Nude w Stone läder Platform Ankle remmar kvinnor skor Sz.7,nyA 695 JIMMY CHOO Cosmic Patent läder Nude Pump Heel skor Storlek 38.5 (US 8),

nyA Nike Air Foamposite One kvinnor SZ 11.5 herr 10 Obsidian Navy blå Glitter,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

Christian Louboutin Blake 100 i Patent vit Bridal bröllop klackar UK 6 EU 39,AE364 JC spelar av JEFFREY CAMPBELL -skor grå läderskor kvinnor skor EU 36,EU 37,Merrell City Leaf Tall. Välj SZ Färg,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

Sexiga åtta centimeter silver glitter spetsiga ankstövlar,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

Främjande av försäljning av svarta sandaler,Nya balansrörelseskor W1340SB blå silver kvinnor ny 7 B 135,Kvinnor utan namn nitro skor trat zebra mjölk svarta skor,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

AJ57 FABI -skor vinbär läder kvinnor domstolarna EU 36,5,EU 41,Bugatti kvinnor FRAMTID65533;s 411569314100 Ankle stövlar (svart 1000) 4.5 Storbritannien,

BUSSOLA kvinnor peg Open Toe Casual Ankle Strap Sandaler,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

Adidas liter racer blå,

Delningar

MENBUR 020090 0007 TRENTOLA COURT BÖR rödOVISIONSRÄTTER SKOTT HEEL KVINNA FABRICERADE, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.